Mobilne ograde

UslugaMobilne ograde
Korisnicigradilište, sportske, kulturne, vjerske i druge manifestacije...
Websitewww.boxi.ba

Mobilne ograde

U sklopu naše djelatnosti nudimo i najam dvije vrste pokretnih montažnih ograda za koje osiguravamo i prijevoz i postavljanje.

Ograda – Barijera
Pogodna je za ograđivanje prostora za različite potrebe, a posebno za koncerte, manifestacije i okupljanja gdje se može koristiti kao ograda cijelog prostora, ograda između pozornice i gledatelja, ograda za kontrolu ulaza i sl. Dimenzije ograde su (DxV) 2,5 m x 1,1 m, izrađena je od čvrste pocinčane željezne konstrukcije, a postavljanje i montaža su vrlo jednostavni.

Zaštitna ograda
Namijenjena je prvenstveno za ograđivanje prostora gradilišta, ali i za sve druge potrebe ograđivanja prostora bilo da se radi o manifestacijama, koncertima ili drugim prigodama. Dimenzije ograde su (DxV) 3,5 m x 2,0 m, a izrađena je od željeznog okvira i mreže koji su pocinčani. Ogradni paneli se postavljaju jednostavno pomoću betonskih stopa i spojnica.

Barijere s trakom
Izvedba barijere od metalnog nehrđajućeg stupa i trake na razvlačenje koja se veže za sljedeći stup. Dužina trake cca 250 cm. Boja trake plava. Namijenjeno za privremeno ograđivanje unutarnjih i vanjskih prostora na elegantniji način u odnosu na metalnu ogradu.