OSTALE USLUGE
Naše usluge namijenjene su za: gradilište, sportske, kulturne, vjerske i druge manifestacije, turistička odredišta, parkirališta, kupališta i druge različite lokacije i objekti bez sanitarnih čvorova.
TUŠ KABINA

Pokretna tuš kabina namijenjena je za kampove, sportske priredbe i sl. Za kabinu je potrebno osigurati dovod vode i odvod ili se voda od tuširanja može ispuštati direktno na tlo ispod kabine. Dimenzije kabine su (DxŠxV) 1,10 x 1,20 x 2,10 m. Priključak za vodu je ½''.

TUŠ KONTEJNER

Sanitarni kontejner za tuširanje opremljen je s 5 tuš kabina i tri umivaonika, 2 bojlera x 120 lit, klima uređajem i grijalicom. Kvalitetno rješenje za kampove, vojne vježbe, sportske događaje i druge manifestacije. Za funkcioniranje kontejnera potrebno je osigurati dovod čiste vode i struje te odvod otpadne vode. Dimenzije 6,06m x 2,43 m. Priključak vode ½'', priključak struje industrijska utičnica 16A, kanalizacijski odvod Ø 50 mm.

POKRETNI UMIVAONICI

Pokretni umivaonik nije potrebno spajati na vodu niti na kanalizaciju. Opremljen je tankovima za čistu i otpadnu vodu kao i posudom za tekući sapun te držačem papirnih ubrusa. Također, u ponudi imamo i umivaonike koji se priključuju na dovod vode i imaju klasičnu slavinu.

UREDSKI KONTEJNERI

Kontejneri u standardnoj izvedbi 6,06 x 2,43 m s vratima i prozorom, instalacijom te klima uređajem. Prvenstveno namijenjeni kao privremeno rješenje za uredski prostor, ali i za druge slične potrebe.

SKLADIŠNI KONTEJNERI

Kontejneri u standardnoj izvedbi 6,06 x 2,43 m, s dvokrilnim vratima na čeonoj strani. Namijenjeni za privremeno skladištenje opreme i robe te slične potrebe.

MOBILNI PISOAR

Pisoar s vlastitim tankom, bez spajanja na vodovod i kanalizaciju. Može ga koristiti 4 osobe odjednom. Posebno pogodan za manifestacije, gdje umanjuje broj potrebnih eko wc kabina, ali i za javne površine.Copyright © 2015 Boxi. All rights reserved. This site is powered by GCR production